Speciale wensen? Website op maat!

Wanneer een website pakket niet voldoende is, dan kan je kiezen voor een website op maat.

Een website op maat geeft je veel vrijheid en geeft je vele mogelijkheden. De meeste website’s op maat kunnen we via WordPress maken, alleen wanneer de wensen zo specifiek zijn dat deze niet aansluiten op WordPress, dan zullen wij de website “vanaf scratch” opbouwen. 

WebGraph werkt via een stappenplan. Hierdoor weet je wat je kan verwachten en wat er benodigd is.

Twijfel je of je een website op maat nodig hebt, of wil je samen kijken wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact op, zodat we samen kunnen bepalen wat de beste oplossing is!

Het Stappenplan

Website op maat

1.

Inventariseren

We gaan om de tafel om te kijken wat je precies wil en nodig hebt. Een Skype gesprek is uiteraard ook mogelijk! We denken met je mee totdat we het concept perfect in beeld hebben.

2.

Offerte

De offerte wordt gemaakt. De offerte maken we zo transparant mogelijk. We vinden het fijn dat je precies weet waar je aan toe bent.

3.

Mock-up

Aan de hand van de inventarisatie en offerte zullen wij een mock-up maken. Een mock-up is een voorbeeld als afbeelding. Als deze naar wens is, gaan we de website maken.

4.

Uitvoering

Nu start het echte werk. We beginnen met het definitieve ontwerp en zetten deze om in een website. Hier gaat de meeste tijd in zitten.

5.

oplevering

We zijn helemaal klaar! De website staat online en je hebt een beknopte handleiding van ons toegestuurd gekregen, zodat je precies weet hoe alles werkt. Heb je liever dat we langskomen? Geen enkel probleem!