Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google jij wel eens de service die je aanbiedt en zie je dat je concurrentie veel hoger in Google staat dan jij? Je loopt op die manier veel potentiële klanten mis! Veel bedrijven hebben hier last van. Zoekmachine optimalisatie wordt steeds belangrijker. Het aantal Google zoekopdrachten stijgt namelijk per jaar met ongeveer 10%.

Wil jij meer kansen pakken? Wij helpen je graag.

De kosten
Wij snappen dat jij de kosten heel belangrijk vindt. Helaas is het lastig aangeven wat het gaat kosten. Het is sterk afhankelijk van de competitie in jouw niche.
Wel kunnen we alvast vertellen dat de kosten zullen bestaan uit een éénmalig bedrag voor on-page optimalisatie. Hierin zullen ervoor zorgen dat jouw website loopt als een geoliede machine. Google houdt hiervan!
Hierna zullen we een vast bedrag per maand afspreken. Elke maand zullen we sterke content maken en deze verspreiden om zo backlinks op te bouwen. Een backlink is een link van een andere website naar jouw website.

Het resultaat
We hadden graag gezien dat je gelijk na één maand op nummer 1 staat in de zoekresultaten. Helaas werkt dit niet zo. Zoekmachine optimalisatie (SEO) kost tijd. Elke maand zul je een stukje (of een stuk) hoger komen te staan. Voor minder populaire zoektermen misschien wel gelijk bovenaan. Maar over het algemeen kost zoekmachine optimalisatie tijd en moet je het goed bijhouden om de nummer 1 positie te behouden!