Wij zijn WebGraph!

Het internet is leuk! Vooral alles wat er bij komt kijken. Al vanaf jonge leeftijd heeft webdesign en online marketing mijn interesse gewekt.
Het internet (ook wel World Wide Web genoemd) staat niet stil, waardoor ik ook dagelijks weer uitgedaagd wordt om nieuwe, slimme en innovatieve ideeën toe te passen. Mijn enthousiasme en gedrevenheid reflecteer ik graag op mijn projecten. De klant staat hierin altijd centraal!

Eerlijk

Wij snappen dat de stap van het inschakelen van een extern bureau heel groot kan zijn. Vaak gaat dit namelijk gepaard met hoge kosten en zit je vaak aan een abonnement vast.

Daarom rekenen wij bij WebGraph eerlijke prijzen, doen wij niet aan kleine lettertjes en zit u niet vast aan bindende contracten

.Op een fijne manier samenwerken is voor ons een prioriteit!

019-handshake
047-profits

Resultaatgericht

Een succesvol project begint met het formuleren van duidelijke doelstellingen. Aan de hand van deze doelstellingen zullen wij onze tijdsplanning maken. Op deze manier heeft zowel u als ons team zicht op de status van het project.

Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat het project op schema blijft lopen en dat de doelstellingen behaald worden.

Meedenkend

Elk bedrijf is anders, bij Webgraph weten we dit als geen ander. Daarom zullen we altijd blijven brainstormen over verbeteringen van strategieën en de uitvoering. Zelfs nadat het project is afgerond kunnen we nog met ideeën komen. Hier kunnen we niks aan doen. Online marketing is onze passie.

024-thinking

“Getting a quality website is not an expenses but rather an investment”

Dr. Christopher Dayagdag

Het gezicht achter WebGraph