Webshop op maat

Wil jij beginnen met het online verkopen van je producten? Wijze keuze! Vorige jaar is de E-commerce branche met maar liefst 10% gestegen en zal naar alle waarschijnlijk dit jaar weer flink stijgen.

Er komt wel veel kijken bij het maken van een webshop. Heb je gedacht aan hoe de klant moet betalen? Wil je ook buitenlandse betalingen accepteren? De veiligheid van de webshop? Hoe je om moet gaan met de persoonsgegevens?

Daarom is het verstandig om samen te werken met een betrouwbare partner. Webgraph helpt je hier graag bij. We gaan samen met je om de tafel om te kijken wat je precies nodig hebt, maar zeker ook wat je niet nodig hebt. Het laatste wat je wilt is geld uitgeven aan services die overbodig zijn.

 

Soorten webshops

Een webshop is niet altijd de webshop die we allemaal kennen, zoals Zalando, Bol.com, etc.

Soms ligt het net iets complexer. Heb jij bijvoorbeeld een staalbewerkingsbedrijf en wil jij jouw klanten het gemak van een webshop bieden? Dat kan! Zelfs als alle klanten maatwerk aanleveren, kunnen we jouw webshop perfect richten. Dat biedt jouw klant extra gemak en het scheelt jou extra tijd in het order proces.

Zelfs voor zulke projecten ben je bij Webgraph op het juiste adres.

Wil je weten wat onze mogelijkheden zijn voor een webshop op maat? Neem gerust contact met ons op!