Website laten maken Westland

Website laten maken in het Westland? WebGraph is actief in het Westland! Ben je net een bedrijf gestart, bezig met een speciaal project wat je wil uitlichten, of toe aan een nieuwe en frisse website? Wij van WebGraph helpen je hier graag bij.
Westland

Wist je dat wereldwijd een gemiddeld persoon 3 á 4 keer per dag iets opzoekt op Google? Jouw potentiële klanten dus ook! 

Daarom is het belangrijk om je website goed op orde te hebben. Niet alleen een passieve, informatieve website, maar een website die er echt voor zorgt dat jij klanten binnenhaalt. Daar draait je bedrijf toch om?

Heb je weinig budget voor je website? Geen probleem. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Wij gaan graag me je om de tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wij kunnen je helpen met:

 
We snappen dat je graag wat voorbeelden wilt zien van ons werk. Neem daarom eens een kijkje in ons portfolio.

Het Stappenplan

Website op maat

1.

Inventariseren

We gaan om de tafel om te kijken wat je precies wil en nodig hebt. Een Skype gesprek is uiteraard ook mogelijk! We denken met je mee totdat we het concept perfect in beeld hebben.

2.

Offerte

De offerte wordt gemaakt. De offerte maken we zo transparant mogelijk. We vinden het fijn dat je precies weet waar je aan toe bent.

3.

Mock-up

Aan de hand van de inventarisatie en offerte zullen wij een mock-up maken. Een mock-up is een voorbeeld als afbeelding. Als deze naar wens is, gaan we de website maken.

4.

Uitvoering

Nu start het echte werk. We beginnen met het definitieve ontwerp en zetten deze om in een website. Hier gaat de meeste tijd in zitten.

5.

oplevering

We zijn helemaal klaar! De website staat online en je hebt een beknopte handleiding van ons toegestuurd gekregen, zodat je precies weet hoe alles werkt. Heb je liever dat we langskomen? Geen enkel probleem!

Servicegebieden:
‘s-Gravenzande · Ter Heijde · Honselersdijk · Kwintsheul · De Lier · Maasdijk · Monster · Naaldwijk · Poeldijk · Wateringen